Ποιοι είμαστε

Το κατάστημα

To κατάστημα μας δραστηριοποιείται στο χώρο των βρεφικών ειδών και αποτελεί επέκταση της υπάρχουσας επιχείρησης μας που ασχολείται τα τελευταία 10 χρόνια με τη διακόσμηση γάμων, βαπτίσεων και άλλων εκδηλώσεων καθώς και με το παιδικό παιχνίδι.

Η αγάπη και η εμπιστοσύνη του κόσμου, το εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό μας που μπορεί να σας προτείνει έξυπνες αγορές ανάλογα με τις ανάγκες σας, η μεγάλη ποικιλία και η συνεχής αναζήτηση άριστων ποιοτικά προϊόντων στις καλύτερες τιμές της αγοράς είναι μερικοί από τους παράγοντες που συντελούν στη δημιουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Με γνώμονα πάντα την υπευθυνότητα, την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας αλλά και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, προσφέρουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας και σας καλωσορίζουμε στο Koubebe.

Το e-shop μας

Ανακαλύψτε μοναδικές εκπτώσεις και προσφορές ανά εβδομάδα.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα εκτός από τα προϊόντα μεγάλων εταιρειών που ανανεώνουμε καθημερινά, θα βρείτε μοναδικές προσφορές και εκπτώσεις για κάθε σας ανάγκη.

Από βρεφικά είδη όπως κούνιες, ριλάξ, ρουχισμό και παιχνίδια για το νέο σας μέλος, στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε επιτραπέζια και πολλά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους σε ασυναγώνιστες τιμές.